Nadia Di Costanzo

Is de keukenprinses van De Muizenval. Koken is haar passie, en dat proef je telkens weer. Werken met kwalitatieve producten is de eerste basis van smaak. En dat neemt ze dan ook ter harte. Steeds weer gaat ze op zoek naar de juiste smaak voor elk gerecht. Je proeft als het ware de Italiaanse zon! Het resultaat?
Kwaliteitsvolle delicatessen die steeds naar meer smaken ...

De Muizenval

De Muizenval is opgericht in 1999 en overgenomen door Nadia & Stefaan in Augustus 2000. Na de opstart groeide op aanvraag van de klanten de kaasboetiek steeds meer en meer uit naar een volwaardige traiteur. Zeer veel wordt bereid in eigen keuken, en dat proef je zowel aan de belegde broodjes, en de zeer smaakvolle pasta- en traiteur gerechten. In De Muizenval vindt je steeds meer dan 100 soorten kazen

De Muizenval interieur

Stefaan Demulder

Staat in voor de verkoop in de winkel en het aanleveren bestellingen aan huis. Hij brengt met zijn grappen en spontaniteit een gezellige werksfeer in De Muizenval. Naast het bedienen van de klanten heeft hij een uitmuntende kennis van kazen.
Een kaasklant wordt steeds als een koning bediend. Technische uitleg, proeven, extra vlaggetjes voor bij de kazen, het gebeurt telkens weer met passie